De bäst klädda männen på Oscarsgalan

I natt var det dags för årets mest prestigefyllda fimgala, Oscarsgalan 2019, att gå av stapeln i Los Angeles. Är det någon tillställning där det gäller att tänka till en extra gång vad du tar på dig innan du går hemifrån så är det Oscarsgalan.

Några av nattens vinnare var The Green Booksom tog hem priset för Årets bästa film, Rami Malek vann bästa skådespelare för sin gestaltning av Freddie Mercury i Bohemian Rhapsodyoch Olivia Coleman vann bästa skådespelerska för sin roll i The Favourite.

Den 91:e upplagan av Oscarsgalan bjuder inte bara på vinnare av 2018 års bästa filminsatser. Det är en röd matta där männen överträffar sig själva – och flera gör stilsuccé i allt från smokingar och dubbelknäppta jackor till färgglada svidar och eleganta detaljer. Här är några av männen som enligt mig lyckades allra bäst på Oscarsgalans röda matta 2019.

Musikproducenten Mark Ronson på röda mattan klädd i Maison Lance och skor från Vivier Shoes. En snygg dos av rock ’n’ roll.

Nicholas Hoult i svid från DIOR Homme och en klocka frå Jaeger-LeCoultre. Joe Alwyn stilsäker i svart sammetssmoking och gördel från Tom Ford. Extra snyggt med de svarta lackbootsen till istället för ett par loafers.

Filmregissören Spike Lee i Jordan sneakers och en Jaeger-LeCoultre klocka. Om du ska bära ett par sneakers på Oscarsgalan så varför inte ett par guldiga.

Bradley Cooper i svart smoking signerad Tom Ford, boots från Christian Louboutin och en klocka från IWC.

Billy Porter klädd i Christan Siriano. Om du vill sticka ut – och ta plats – så är detta onekligen ett föredömligt klädval. Utan tvekan den herr-look som synts mest i sociala medier från Oscarsgalan under natten.

Henry Golding valde att bära en svart smoking från Ralph Lauren Purple Label och en klocka från IWC.

Amerikanske skådespelaren Chris Evans satta färg på röda mattan i en blå smoking från Salvatore Ferragamo och en klocka från IWC.

Glöm vad alla sagt om att du ej kan bära svart och blått tillsammans. Michael B. Jordan i midnattsblå smoking av stilgeniet Tom Ford.

Rami Malek vann en Oscar för sin roll som Freddie Mercury i filmen Bohemian Rhapsody. Hur klär sig då en Oscar-vinnare? I svart smoking från Saint Laurent och en klocka från Cartier.

Om du kan – varför inte rocka en rosa smoking i sammet? Jason Momoa valde italienska Fendi på Oscarsgalan i Los Angeles.

Är det ett par byxor? Ett släp? Eller en klänning? Chadwick Boseman anlände elegant i Givenchy Haute Couture.

Utan en Oscar men oslagbar om det hade delats ut en statyett för bästa passform av smoking. Trevor Noah i svid från Salvatore Ferragamo.

Med Jennifer Lopez klädd i Tom Ford vid sin sida, en vit smokingjacka och en stor svart fluga kan det inte bli annat än stilsuccé. Alex Rodriguez klädd i Tom Ford.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.