Softa snyggt – så gör du mellandagarna snäppet mysigare

Mellandagarna är kanske årets mest efterlängtade ledighet. Vi är många som ser fram emot att efter julmaten och allt umgänge med fastrar och mostrar ser fram emot att få slappna av, på riktigt. Stick undan julsnapsen och de små spontana diskussioner om rester (och antagligen pappas briljanta lösning av Corona-vågor) med egentid i soffan. Vi har valt ut 5 produkter som garanterat lyfter såväl stilnivån som mysfaktorn när du ser om Love Actually för femhundraelfte gången.

Ja, det är en stor ansträngning att fixa håret när du ligger där, djupt ner i soffan. Men det är inte lika stor uppoffring att addera ett sprut av din favoritdoft från Byredo. Blanche, Rose of No Mans Island eller Mojave Ghost får dig garanterat att känna dig lite fräschare och piggare åtminstone. Doft, Byredo, 1 300 kr.

Om inte den här lyxiga pyjamasen i siden från CDLP får dig på bättre humör i soffan så vet vi inte vad. Du kan åtminstone inte bli särskilt mycket elegantare i lodrätt läge i soffan är en sak som är säkert. Pyjamas, CDLP, 1 890 kr.

Säsongens bekvämaste skor är ett par inomhustofflor. I tider av jobb hemifrån, lata dagar och ett evigt långt slappande kan ett par exklusiva inomhustofflor vara den bästa investeringen du kan göra för dig själv. Inabos nya modell med shearlingfoder inuti får dig att knappt vilja gå utanför dörren. Inomhusskor, Inabo, 2 600 kr.

Det nystartade svenska företaget Singlur Society erbjuder såväl tidlösa prylar som stilsäkra plagg. Först och främst måste du vara medlem för att ens få reda på priserna men därefter är det bara att konsumera på. Den här filten i ull och kashmir höjer garanterat stämningen på soff-myset i mellandagarna. Pläd, Singular Society, 3 300 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.