Så ser Tiger of Swedens vår- och sommarkollektion 2021 ut

Snön må vara mer påtaglig än någonsin i landet men bara runt hörnet väntar våren – och med det även luftigare – och färre – plagg. Flera av de svenska designmärkenas vårkollektion börjar sakta men säkert att fylla att fler klädstänger såväl i butikerna som online. För våren och sommaren 2021 genomgår Tiger of Sweden en renässans och tar ut en ny kreativ riktning under ledning av Bryan Conway, Design Director för Tiger of Sweden.

Med en kollektion som fokuserar på skönheten i det enkla återupptäcker Bryan Conway Tiger of Swedens arv inom skrädderi och hantverk och tillför ett nytt perspektiv med fokus på uppdaterade siluetter, överraskande texturer och grafiska mönster.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.