Rory McIlroys nya klocka – Omega Seamaster ”Ultra Light” väger endast 55 gram

Klockmärket Omega har historiskt alltid haft en stor involvering inom sport och tidtagning. Redan år 1905 började klockmärket rikta blickarna mot sportevenemang och blev den officiella tidmätaren för hela 16 olika tävlingar som gick av stapeln såväl i Schweiz som utomlands.

Nu är det schweiziska klockmärket aktuella med nya Seamaster Aqua Terra ”Ultra Light” som kommer i titan och finns tillgänglig i tre olika eklektiska färgval, röd, grön eller blå. Varje exemplar av ”Ultra Light” kommer med ett tygarmband och ett armband av gummi för perfekt komfort. ”Ultra Light” är designad på ett sätt som förhindrar solreflektioner och bländning. Det är även första gången i historien som Omega använder sig av ”Gamma Titanium” i ett urverk – detta för att minska vikten så mycket som möjligt. Totalt väger klockan nämligen endast 55 gram.

Nordirländske golfstjärnan Rory Mcllroy segrade förra veckan i PGA-tourfinalen på East Lake Golf Club utanför Atlanta.
För första gången i historien använder sig av Omega av ”Gamma Titanium” i ett urverk – detta för att minska vikten så mycket som möjligt. Totalt väger klockan endast 55 gram.

Bakom utvecklingen av OMEGAs senaste Master Chronometer står en av golfvärldens stora talanger, Rory McIlroy som är ambassadör för Omega. 

– Jag är stolt över att ha varit med i utvecklingen av Omegas nya sportklocka. Vid det här laget vet jag exakt vad en atlet behöver i en klocka och genom samarbetet med Omega kan vi tillsammans utveckla den perfekta modellen. Seamaster Aqua Terra ”Ultra Light” är en fröjd att bära oavsett vilken sport du än spelar, säger Rory Mcllroy.

Nordirländske golfstjärnan Rory Mcllroy segrade förra veckan i PGA-tourfinalen på East Lake Golf Club utanför Atlanta – och tog då hem den rekordstora prissumman på 15 miljoner dollar.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.