Fleecetyg, polotröja och duffelrock – här är höstmodet enligt Uniqlo

I slutet av september lanserar Uniqlo höstkollektionen från Uniqlo U signerad av hyllade modedesignern Christophe Lemaire. Nytt för kommande säsong är att Lemaire överraskar med nya färger, material och former. Han lyfter fram den raka manchester- och denimbyxan tillsammans med mer boxiga siluetter i rutmönster.

En annan nyhet från kollektionen är den klassiska duffeljackan gjord av Uniqlo-materialet ”Blocktech” – som både andas och är vatten- och vindtät. Som tidigare erbjuder Uniqlo U-kollektionen med chefsdesignern Christophe Lemaire i spetsen välarbetade, sofistikerade och stilrena höst- och vinterkläder som kombinerar mode med funktion och går i linje med det skandinaviska modet.

Se Uniqlos höstkollektion för 2019 här

Kollektionen släpps i Uniqlos butik i Stockholm och på online den 26 september, där priserna ligger mellan 149 – 1799 kr. 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.