Svenskt Tenn släpper samarbete med konstnären Luke Edward Hall

Få unga män inspirerar inredningsvärlden så mycket som Luke Edward Hall just nu. Hans illustrationer – ofta målningar på keramik, kuddar och djärva färgmatchingar – har dykt upp i såväl Burberry-kampanjer som i en egen utställning på prestigefulla auktionsbyrån Christie’s.

28:årige Lukes verk, som inte sällan är en flirt med det italienska och antika, är regelbundet omskrivna i Vogue, Wall Street Journal och FT:s weekendmagasin How To Spend It.

Nu har turen gått till Svenskt Tenn att få göra ett designsamarbete och utställning med med Luke Edward Hall. Här lanseras en inredningskollektion exklusivt framtagen för Svenskt Tenn med färgstarka motiv och karaktäristiska ansikten i akvarell. Produkterna släpps till försäljning i Svenskt Tenns butiker den 17:e maj, antagligen till en väldigt limiterad upplaga.


Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.