Veckans val: De 10 bästa modeköpen i butik nu

Varje vecka kryssar vi mellan nätbutikerna för att guida till de snyggaste herrmodeplaggen och smartaste accessoarerna. Denna vecka med en inspiration av semester, en generösare silhuett och att klä sig coolt i grönt.

Transparenta och lättmatchade solglasögon att låta vila på nästippen i sommar. Solglasögon, Ace & Tate, 1 298 kr.

Skjortjackan känns allt annat än mossig när den ser ut som ovan. Varför inte bära till ett par vita byxor och en ljusblå skjorta under? Skjortjacka, Arket, 990 kr.

Från märkets mest kända sneakermodellen ”Achilles” har Common Projects förnyat sig och blivit med fler uppdaterade skomodeller. 4 800 kr.

Den beiga byxan känns som ett av sommarens måsten. Våra favoriter är från och har en snäll prislapp. Byxor, COS, 590 kr.

Det låter klyschigt men i den här pikétröja signerad Jacquemus kan du definitivt göra en stil-pik Jacquemus. Piké, Jacquemus, 2 400 kr.

Låt din semesterstil se annorlunda ut än hur du klär dig annars – en fiskarhatt är ett sådan exempel. Inget du kanske tar på dig på måndagsmötet men är perfekt att skydda hjässan i på semestern. Fiskarhatt, The North Face, 250 kr.

Tänk dig att efter en dag på stranden (kanske till och med lite för solbränd) komma tillbaka till hotellrummet, ta en svalkande dusch, dra på sig en nytvättad vit luftig T-shirt och sedan denna kavaj. Då är du mer än redo för en drink. Kavaj, Tiger of Sweden, 3 999 kr.

En tote-väska perfekt för ett 48-timmars äventyr. Väska, Arket, 790 kr.

Klockan som står högst upp på mångas önskelista – en Cartier Louis Tank. Ja tack. Klocka, Cartier, 101 150 kr.

Den här skjortan ställer dig garanterat inte i skuggan i sommar. Kortärmad skjorta, Acne Studios, 2 600 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.