Kanadensiske skådespelaren är Saint Laurens nya kampanjansikte

När Saint Laurents nya kampanj släpptes i dagarna är det med Keanu Reeves på bilderna. Kanadensiske skådespelaren Reeves har medverkat i många olika filmer, men han är framförallt känd för sin roll som Neo i den välkända Matrix-trilogin.

Keanu syns i kampanjen i skinnjacka, kritstrecksrandig kostym och rockiga skjortor. Alla plagg från Saint Laurents nya era med Anthony Vaccarello vid det kreativa rodret. Kampanjbilderna är fotograferade av David Sims i en svartvit och monokrom estetik, vilket går hand i hand med det franska lyxmodehusets nya identitet.

Matrix-skådespelaren Keanu Reeves är ansikte utåt för Saint Laurents nya kampanj.
Kritstrecksrandig kostym, fyrkantiga pilotbrillor och skinnjacka är Saint Laurents nyckelplagg.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.