Uniqlo öppnar i Köpenhamn – lanserar kampanjen ”Always At Home”

Den 5:e april öppnar japanska modejätten Uniqlo sin andra butik i Skandinavien. Denna gång en 1 400 kvadratmeter stor butik på välkända gågatan Ströget i Köpenhamn.

Inför öppningen lanserar Uniqlo kampanjen “Always at Home” vilket är en hyllning till staden och dess invånare. Köpenhamn är en stad fylld med innovativa människor och kreativa möjligheter. Till kampanjen har Uniqlo bjudit in fem lokala ambassadörer för att belysa konceptet LifeWear och visa på hur det passar in i deras vardag.

De fem ambassadörerna är Frederik Bille Brahe, Nicholas Kjær Kawamura, Mette Holm, Asta Fjeldhagen och Josephine Akvama Hoffmeyer. Tillsammans representerar de världarna av musik, litteratur, konst, gastronomi och design. I kampanjen bär ambassadörerna plagg från SS19-kollektionen som kommer att finnas tillgängliga från den femte april när butiken öppnar i Köpenhamn.

Kocken Frederik Bille Brahe som bland annat ligger bakom de populära adresserna Apollo Bar och Atelier September.

Modellen och keramikern Asta Fjeldhagen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.