Cartier öppnar butik i Köpenhamn

I slutet av förra året öppnade Cartier sin första butik i norden på Smålandsgatan i Stockholm. Nu kan vi berätta att märkets exklusiva panther har valt att visa sig på fler ställen. Under vintern 2019 öppnar juvelerarhuset Cartier, etablerat i Paris år 1847, sin andra skandinaviska butik i Köpenhamn.

Cartiers nya butik kommer att öppna dörrarna på ströget och väver samman parisisk elegans med dansk design på en yta av 200 kvadratmeter. I butiken kommer man finna ett fullt produktutbud med smycken, klockor och övriga accessoarer.

– Köpenhamn är en stad med rik tradition, historia och kultur som ständigt rör sig framåt, vilket väl återspeglar Cartiers arv av att väva samman tradition och modernitet, berättar Bruno Carraz, Managing Director Cartier Benelux & Skandinavien.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.