Morris öppnar ny flaggskepsbutik i Göteborg

Morris har öppnat upp dörrarna till sin nya butik på Södra Larmgatan 16 i Göteborg. Detta skedde i samband med nylanseringen av Victoriagården, där upprustningen är en del i Wallenstams stora satsning i att göra Kvarteret Victoria till en destination där besökare har möjlighet att shoppa, äta, inspireras eller bara njuta av en härlig atmosfär.

– På Södra Larmgatan 16 välkomnar vi kunden till Morris värld. Butiken kommer präglas av värme och personlighet med det bästa från klassiskt europeiskt mode med vår twist, säger Johan Lund, kommersiell chef på Morris Stockholm.

Huset på Södra Larmgatan uppfördes 1845 och har flera ursprungsdetaljer och snickerier kvar. Det ger butiken en unik personlighet som kommer passa väl in i kvarterets ambition att skapa utbud för Morris kunder. I butiken, fördelad på två lokaler, kommer kunderna finna Morris Stockholm, Morris Heritage och Morris Lady.

Morris Stockholm

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.