Ikea återskapar vardagsrummen i Friends, The Simpsons och Stranger Things

Kanske är de världens mest exponerade vardagsrum? Nu återskapar IKEA vardagsrummen i The Simpsons, Friends och Stranger Things.

I en ny kampanj från IKEA i Förenade Arabemiraten återskapar möbeljätten tre av tv-historiens mest ikoniska vardagsrum – genom att endast använda möbler och dekorationer från IKEA. Kampanjen går under namnet ”IKEA real life” och är skapad av Publicis Spain. 

Stranger Things
Vänner
The Simpsons

– IKEA:s team har jobbat nära med kreatörerna i månader. De gick igenom hundratals föremål för att hitta de perfekta produkterna till att skapa de ikoniska rummen. Det var en gemensam ansträngning som resulterade i ett fantastiskt resultat. Ett sant bevis på vad IKEA representerar: en plats där alla kan förverkliga vilken ide som helst, säger Vinod Jayan, managing director för Ikea i Qatar, Egypten och Oman, till Adweek.  

Förutom att vardagsrummen kommer synas i annonser och i vissa upplagor av Ikea-katalogen, kommer de även gå att se i vissa IKEA-varuhus i Mellanöstern.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.