Jacquemus visning på lavendelfälten i Provence – 15 snygga sommarlooks

Den hyllande franska designern Simon Porte Jacquemus var under måndagskvällen namnet på allas läppar under Paris Fashion Week. Jacquemus har gjort under de senaste åren lyckats att bygga upp ett eget varumärke, baserat på hans kärlek till frankrike och med en stark grund i vad som influerat honom i hans soliga uppväxt.

För ganska exakt år sedan, i slutet av juni 2018, visade han märkets första herrkollektion i Marseille. När han nu visade upp sin tredje herrkollektion valde han de berömda lavendelfälten i Provence som adress för visningen. Kollektionen ”“Le Coup de Soleil” visar upp en blandning av plagg inspirerade av landsbygden. Bland nyckelplaggen syns de stora ljusa jeansen, poncho-jackan med zip, sandalerna med remmar och flera mönstrade skjortor med brodyr på. Vårens färg 2020 enligt Jacquemus? Rosa och soligt gul.

Här är 15 snygga looks från Jacquemus vår/sommar 2020-kollektion

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.