Martin Hansson: ”Mina viktigaste semestermåsten att packa med resan”

Ta hand om din solbrännan på bästa sätt, dölj ett par semesterslöa ögon och hitta en smart strandväska att bära med dig. Martin Hansson har valt ut sina fem viktigaste semestermåsten att packa med på resan.

Bucket hat, Weekday, 550 kr.

1.Oavsett om det är lata dagar på stranden, en kvällstur i city eller roadtrip så packar tar jag alltid med en bucket hat. Om den inte är på huvudet är den med i väskan.

Tote-bag från Tiger of Sweden, 2 999 kr.

2. En tote-bag för handduken, kompaktkameran, en bok och hörlurar är givet. Det blir snäppet stiligare med en svart i satin plus en liten läder-pouch som håller bankkorten och nycklarna nycklarna på plats.

Badhandduk, Totême, 900 kr.

3. Kalla mig snobbig men det finns inget jag tycker är så härligt som en nytvättad och fräsch badhandduk när det är dags för strandhäng. Totêmes ”Biarritz” får följa med på samtliga semestrar under sommaren 2019.

Solglasögon, Oliver Peoples, 3 450 kr.

4. Ett par sköldpaddsmönstrade solglasögon sätter semesterstilen. Om inte annat kan det hjälpa till att dölja ett par trötta ögon som checkat ut från email, möten och andra åtaganden. Oliver Peoples gör några av branschens mest smakfulla solbrillor.

After Sun Balm, Clarins, 289 kr.

5. Efter en dag i solen finns det få produkter som är lika sköna att applicera i ansiktet efter en svalkande dusch som Clarins ”Soothing After Sun Balm”. Lägg den i kylskåpet för en extra kylande effekt som återfuktar på djupet.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.