Polo Ralph Lauren lanserar denimkampanj med nytt hållbarhetsfokus

Hösten 2019 hos Ralph Lauren innebär hållbar denim. När Ralph nu lanserar kampanjen Wear Your Story innehåller den nostalgiska återblickar på denimens stilepoker – som lever vidare och inspirerar än idag – men även nutidens och framtidens jeansplagg.

Kampanjen är även en hyllning till inte bara varumärkets långa historia av denim, utan även till plagget som är designat för att bäras länge, hålla länge och utgöra en trygg bas i vilken garderob som helst. Alla plagg i kampanjen finns tillgängliga online och i butik från och med 13 augusti. Med fokus på uppdaterade material, och med initiativet Design The Change för en hållbar produktionsutveckling, är Ralph Laurens mål att ta denim vidare för att hålla och bäras i många decennier framöver. 

Kampanjen Wear Your Story av Ralph Lauren innehåller nostalgiska återblickar på denimens stilepoker.
Ralph Laurens mål är att ta denim vidare för att hålla och bäras i många decennier framöver.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.