Soft Goats nya kashmirkollektion – en hyllning till New York

Höstens kollektion från Soft Goat har hämtat inspiration från det urbana New York. Kollektionen är titulerad ”The New York Issue” som anspelar på modevärldens viktigaste tidningsutgåva (Vogues September-nummer) under hösten, det stora modenumret ”The September Issue”.

Inspiration för höstens färgskala är tagen från några av New Yorks mest kända arkitektoniska byggnader där bland annat Brooklyn Bridge och Williamsburg Bridge ligger som grund. Varma kaffetoner som caramel, honey, cognac, espresso och toast mixas med klassiska färger som är återkommande i Soft Goats kollektioner, där svart, grå, beige, off white ligger som basfärger.

I år lägger Soft Goat stor vikt vid strukturer och stickningar i plaggen där vi inför hösten bland annat ser rib knit, waffle knit, cable knit i kollektionen. Detaljer som pärlknappar och spännande slitsar är viktiga inslag i kollektionen. För en sportig avslappnad stil passar den lyxiga stickade hoodien perfekt, medan den ribbstickade polotröjan i härligt lös passform är lika snygg för en kväll på stan som till höstens söndagspromenad.

Se looks från Soft Goats AW19-kollektion här

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.