Så klär sig 7 av världens bäst klädda män just nu

Timothée Chalamet är skådisen som sedan genombrottet med filmen Call Me By Your Name tagit Hollywood med storm. På Vendigs filmfestival visade han att det finns många sätt att bära en kostym på. En grå kostym med markerande bälte i midjan av kläddesignern Haider Ackermann.

Likt svenska skådespelarstoltheten Alicia Vikander bär Bill Skarsgård franska modehuset Louis Vuitton när det är dags för filmpremiär. Denna gången är 29-årige Skarsgård aktuell med ”Det: Kapitel 2”, som bygger på den delen av boken där barnen från Derry har blivit vuxna. Och hur står sig Bills klädsel? Det finns få stilkombinationer som känns så mycket internationell filmgala som en vit smokingjacka och svarta kostymbyxor. Snyggt att Bill valde att skippa flugan och istället lät skjortan med krås få ta mer plats.

På premiären av ”Look Mom I Can Fly” i Los Angeles bar rapparen Travis Scott en brun och glansig kostym signerad modegeniet Tom Ford. Den här tiden på säsongen finns det få färgkombinationer som känns lika eleganta som just svart och brunt ihop.

Jude Law visar att du definitivt inte behöver oroa dig för att känna dig utklädd när du kastar på dig en prickig scarf innan du lämnar jobbet för en after work. Tvärtom. Inte minst om du dessutom kör en cool look i helsvart.

Vill du ha en avslappnad – men fortfarande väldigt uppklädd look – bör du spana in skådisen Cole Sprouse. Han skippar ofta kostymer men lyckas alltid vara elegant klädd i offentliga sammanhang på ett inspirerande sätt. Tidigare i veckan i en monokrom look som är allt annat än tråkig.

En av höstens alla herrmodetrender är tie dye-mönstret – eller batikmönstret som många av oss nog väljer att kalla det. Maxa din stil som ASAP Rocky och kombinera tröjan med en vit skjorta under, byxor med utanpå fickor och sportiga sneakers.

Darren Criss rockar skinnjackan självsäkert i sällskap av svarta jeans och ett par loafers i modern tolkning av Christian Louboutin. Stilsäkert och en påminnelse om att det är dags att hänga fram skinnjackan igen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.