Prada släpper kollektionen ”Escape” – plagg för hiking, äventyr och camping

Inför hösten har italienska modehuset Prada sjösatt ett samarbete med brittiska Selfridges, med ett tema om äventyr, hiking, utomhus-aktiviter och camping. Titeln för samarbetet är ”Prada Escape” och fokuserar på alltifrån tåliga ytterplagg i nylon och byxor med smarta fickor till mindre väskor och vattenflaskor. Det italienska lyxmodehuset har fått bygga upp en pop up-shop på varuhuset som kommer att finnas tillgänglig under hela september-månad.

Flera av plaggen har vi kunnat se tidigare i Pradas AW19-kollektion – som visades i Milano tidigare i år – men det finns nyheter som jackor, skjortor och byxor i kamouflagemönster.

Källa. Hypebeast.com, Selfridges.com

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.