Tv-serien Vänner firar 25 år – hyllas med kollektion av Ralph Lauren

Det var 1994 som succéserien Vänner med Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler och Ross i huvudrollerna drog igång. Nu, 25 år senare, hyllas tv-serien med en kollektion från modehuset Ralph Lauren. Kollektionen är ett samarbete mellan produktionsbolaget Warner Bros, som låg bakom Vänner, samt varuhuset Bloomingdales och Ralph Lauren. I tv-serien jobbar Rachel Green, spelad av Jennifer Aniston, både på Bloomingdales och Ralph Lauren. Kollektionen ser ut ganska precis som du kan förvänta dig med stickade tröjor, jeansjacka och boots.

Kollektionen finns redan tillgänglig i Ralph Laurens butiker och online, men vill du få en ännu mer Vänner-vänlig shoppingupplevelse kan du bege dig till Bloomingdales i New York. Där inte bara säljs plaggen – mellan den 21 och 22 september bygger man dessutom upp en replika av det klassiska Central Perk-cafét från tv-serien, där du kan ta en kaffe precis som i Friends.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.