Martin på plats: 5 snyggaste looksen från BOSS stora visning i Milano

BOSS visade SS2020-kollektion på Milanos modevecka i helgen.

När Hugo Boss mer skräddade klädlinje BOSS visar våren 2020 är det i år med en modevisning i den italienska modehuvudstaden Milano. Vårkollektionen, som fått namnet ”Individuals” för vikten av hantverk och ett personligt uttryck, är fortfarande skräddad men denna säsong med en lättare touch.

Bland nyckelplaggen syns de många exklusiva mockajackorna, den eleganta dubbelknäppta kostymen och de randiga tunn-stickade tröjorna. Färgskalan är lätt att tilltalas av i sand, marinblått, vitt, dovt ljusblått och brunt. Vill du vässa vårstilen för 2020 enligt BOSS är ett klädval helt ton-i-ton snyggt – addera en stor och praktiskt tote-bag till din stil för en fulländad look.

Här är 5 stiltips att ta med sig från BOSS vårvisning 2019

BOSS SS20-kollektion
  1. Den beiga smakfulla färgskalan tar stor plats i märkets nästa kollektion. Ett tips är att välja olika nyanser av samma jordiga färgskala för en lyckad look som känns modernt tidlös. Det är svårt att inte gilla den mjuka mockarocken i kombination med den tunna skjortan.
BOSS SS20-kollektion

2. Läderjackan är ikonisk. Men det är många modehus som gör nya, uppdaterade tolkningar med en stark inspiration av tidigare klassiska jackmodeller – och så även BOSS. Du bär den mörkblåa läderjackan allra snyggast med en ledigt stickad tröja under. Och varför inte byta ut byxorna mot ett par shorts nästa vår?

BOSS SS20-kollektion

3. Få plagg är lika eleganta som en vit dubbelknäppt kostym. Skippa skjortan under till fördel för en vit T-shirt eller för en svalt stickad tröja och kombinera med vita sneakers till. Då har du ett klädval som är lika välkommet vid alla tillställningar under sommarhalvåret.

BOSS SS20-kollektion

4. Om du vill ta din stil till en ny nivå är en ljusblå kostym inte helt dumt alternativ – vilket fotbollsproffset och David Beckham även visade här. Viktigt att tänka på är att kostymen bör sitta mer ledigt och ha en generös passform, än att uppfattas för tight. Va kräsen med siluetten och se till att kostymen får ett snyggt fall.

BOSS SS20-kollektion

5. Den långa rocken har aldrig varit ett hetare plagg. Oavsett om det är höst eller vår är det fina ytterplagget att räkna med. Och du bär rocken allra coolast när du stylar den mer avslappnat med en vid byxa och sportiga sneakers. BOSS stilsäkra färgkombination vitt och sand kommer vi garanterat att få se mer av framöver inom herrmodet.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.