Ansel Elgort, David Beckham och Mark Ronson – så bär du kostymen bäst i höst

De senaste åren har den klassiska kostymen moderniserats på många sätt. Diors herrdesigner Kim Jones har visat ett helt nytt och uppdaterat sätt att bära dressat herrmode på. Likaså har Hedi Slimanes coola kostymer för Saint Laurent och Celine gjort ett stort avtryck. För att inte tala om hur modelegenden Tom Ford även fått svarta kostymer att kännas allt annat än ointressant och ”begravnings-tråkigt” i nutid.

Här är tre män som visat att kostymen är allt annat än förlegad att bära.

David Beckham är en van kostymbärare. Men det är inte alltid det inspirerar. När han här – tillsammans med Victoria Beckham på Londons modevecka – bar en ljusblå dubbelknäppt kostym lyckades han dock väcka ett ha begär hos många unga män. Kostym-looken och de converse-liknande skorna är båda från Dior Homme.

Amerikanske skådespelaren Ansel Elgort är en stor inspiration till att vilja bära kostym oftare. Här i en grå kostym, något kraftigare i materialet, och svarta läderboots. Just denna svid är signerad Tom Ford och silhuetten är inte helt oväntat därefter. Lägg märke till de uppbyggda axlarna som inte är att underskatta under höst- och vinterkanten när du väljer kostym.

Brittiske låtskrivaren, musikern och producenten Mark Ronson är en person att stil-googla om du vill vara ”lite coolare” på nästa fest. Så kort och gott: en rutig kostym är en smart stilinvestering för hösten om du vill uppdatera din kostym-stil.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.