Uniqlo fortsätter samarbetet med JW Anderson – släpper höstkollektion

Uniqlos samarbete med JW Anderson har kommit att bli ett av de mest uppskattade designsamarbetena genom åren och hyllas ofta i prestigefull modepress. Inte minst för att plaggen erbjuder mycket design för en överkomlig prislapp. Förbered dig för en höstkollektion anpassad för krispiga höstlöv och friluftsliv.

Kollektionen kommer finnas tillgänglig från den 17 september.

Den 17:e oktober lanseras Uniqlo och JW Andersons efterlängtade höst-kollektion för 2019. Temat denna säsong är Great British Outdoors med inspiration hämtad från staden St. Ives i Cornwall, England, som är känd för sin sömlösa blandning av konst och natur.

I kollektionen finner vi de klassiska brittiska mönstren som ligger Jonathan varmt om hjärtat från barndomen och används som huvudmönster på allt från ytterkläder och kjolar till innekläder och accessoarer. De klassiska mönstren har blivit prydda med kantlinjer och fransar för att skapa den lekfulla design som är karakteristiskt för varumärket Jw Anderson. Kollektionen kommer finnas tillgänglig från den 17 september på UNIQLO Kungsträdgården och på uniqlo.se

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.