Apple har lanserat Airpods Pro – en helt ny design och en aktiv brusreducering

Apple presenterade under dagen AirPods Pro, ett spännande tillskott till AirPods-familjen med aktiv brusreducering och imponerande ljud i en lätt in-ear-design. Apples nya Airpods är även utrustade med en transparens så att du hör vad som händer runt omkring dig, om du vill.

AirPods Pro finns därmed nu att beställa på apple.se och i Apple Store-appen från och med idag och i butik från och med onsdagen den 30 oktober. Ett rykte som inte visade sig stämma var Apple AirPods i olika färger – de nya Airpods Pro fortsätter att bara finnas i vitt.

– AirPods är de hörlurar som säljs bäst i världen. Inställningen med en knapp, det otroliga ljudet och den karakteristiska designen har gjort dem till en populär Apple-produkt, och med AirPods Pro tar vi den magin ett steg längre” säger Phil Schiller, Apples chef för Worldwide Marketing. 

Airpods Pro ska ge 4,5 timmars speltid med brusreducering eller fem timmar utan, med totalt 24 timmars speltid med det trådlösa laddningsetuit. AirPods Pro kostar 3 195 kr och går att beställa på apple.com och i Apple Store-appen i USA och fler än 25 andra länder och regioner. AirPods Pro börjar skickas ut onsdagen den 30 oktober och kommer till butikerna senare i veckan (beror på land och region). 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.