Allt du vill veta om klockan Daniel Craig bär i nästa Bond-film

Tidigare i december avslöjades trailern till den nya Bond-rullen ”No Time To Die”. Är det någon accessoar som den välkända agenten blivit förknippad med genom åren så är det klockan. Omega är stolta över att presentera den nya Bond-klockan, Seamaster Diver 300M 007 Edition, som bärs av Daniel Craig i den 25:e James Bond-filmen och lanseras i april 2020.

Den nya Seamaster Diver 300M 007 Edition är 42 mm och 13 mm tjock med brun aluminium urtavla, boettring och meshband i matt titan med influenser från det militära. Klockan är tillverkad av klass 2 titan, som är ett starkt och lätt material – vilket underlättar arbetet för en undercover agent. Klockan finns även med mörkbrunt nato-band.

Omega har arbetat nära filmskaparna för att utveckla designen och precisionen av den nya Bond-klockan. Daniel Craigs erfarenhet som agent 007 har också påverkat den slutliga designen. Omega presenterade den nya Bond-klockan för första gången igår på The Standard High Line i New York tillsammans med Daniel Craig.

Den nya Seamaster Diver 300M 007 Edition lanseras i februari i obegränsad upplaga.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.