De bäst klädda männen på Golden Globe Awards i Los Angeles

Under natten mot måndag den 6:e januari ägde 2020 års upplaga av Golden Globe Awards rum i Los Angeles. Bland de svenskar som prisades för sina filminsatser fanns Stellan Skarsgård och Johan Renck. Stellan Skarsgård vann en Golden Globe för rollen som Boris Sjtjerbina, vice ordförande i Sovjets ministerråd, i HBO-succén ”Chernobyl”. Det Johan Renck-regisserade kärnkraftsdramat vann även i kategorin bästa miniserie, vilket innebar hela två Golden Globe-statyetter för Sverige.

På röda mattan syntes alltifrån en rad eleganta sammetssmokingar och loafers till skräddarsydda vita kavajer och skjortor med krås. Bland de män som lyckades klä sig allra bäst finner vi Ansel Elgort, Brad Pitt, Andrew Scott och Rami Malek. Här nedan kan du se de bäst klädda männen på Golden Globe-galan 2020.

Här är de 12 bäst klädda männen under nattens Golden Globe Awards 2020

Ansel Elgort var långtifrån ensam om att välja en sammetssmoking på årets Golden Globe Awards. Och när det ser så här snyggt ut i en svid signerad Tom Ford så är det inte svårt att förstå varför.

Leonardo DiCaprio svävar sällan ut när det är tid att klä sig för internationella filmgalor. Ännu ett stilsäkert framträdande av Hollywood-skådisen i en svart, klassisk smooking-look.

Andrew Scott klädd i bland annat skor från Christian Louboutin och manschettknappar från Montblanc.

Kan du bära manchester på en gala? Svaret är ja, i alla fall när det ser lika bra ut som på Christopher Abbott, klädd i Dolce & Gabbana.

Brad Pitt tog ingen större stilrisk och valde en svart smoking och en vit skjorta från Brioni.

Bond-aktuella Daniel Craig visade att han har full koll på sin stil även utanför filmatiseringarna av mytomspunna Agent 007.

Familjen Brosnan bytta ut en söndagkväll i soffan för att gå på Golden Globes röda matta. Dylan Brosnan, Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan och Paris Brosnan klädda i Giorgio Armani.

Joe Alwyn visar att du inte ska tveka på att bära en mörkblå smoking nästa gång det vankas festligheter. Snyggt med svarta sjalslag och lackboots för en mer modernt uppdaterad look från Tom Ford.

Det är svårt att slå Elton John när det kommer till karaktäristiska glasögon. Likaså även på årets upplaga av Golden Globe.

Josh O’Connor klädd i svart smoking och en fluga knuten av en svart scarf från Loewe.

Eddie Murphy på röda mattan i en lila sammetsjacka och tonade glasögon.

Bohemian Rhapsody-stjärnan Rami Malek lyckas ofta med att se snäppet rockigare ut i smoking.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.