Bryan Conway blir ny Design Director för Tiger of Sweden

Den 3:e februari tillträdde Bryan Conway som ny Design Director hos Tiger of Sweden. Bryan rekryterades internt då han arbetat för modemärket sedan maj förra året – då som ansvarig för herrmodet med titeln Head of Menswear Design. Den nya rollen innefattar det kreative ansvaret att utveckla Tiger of Swedens samtliga herr- och dammkollektioner samt denim- och accesoarlinjerna.

– För mig handlar det om att förädla och föra fram allt det som är fantastiskt med Tiger of Sweden: silhuetten, snitten och elegansen, säger Bryan Conway i ett pressmeddelande.

Innan Bryan Conway började på Tiger of Sweden har han jobbat hos Jonathan Anderson i rollen som senior menswear designer på märket JW Anderson. Han har även arbetat under sex år hos Burberry och i ett tight samarbete med det brittiska modehusets designer Christopher Bailey. Den första kollektionen vi kommer kunna se Bryan Conway designar för Tiger of Sweden blir vår- och sommarkollektionen 2021.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.