Dramatiskt designhotell i Norge med infinitypool – se bilderna här

Preikestolen i Norge erbjuder en hisnande utsikt och har genom åren blivit en populär destination för turister världen över. Preikestolen reser sig 604 meter över Lysefjorden, och vandringen upp är en av Norges mest kända bergsturer. Nu har turkiska arkitekten och designern Hayri Atak gått vidare med en rad intresseväckande skisser om hur Preikestolen i Norge kan bli ett unikt designhotell – i precis det vackra skick som naturen skapat den.

Designförslaget visar upp ett hotell som bokstavligt talat klamrar sig fast på den höga klippavsatsen. Ritningen, bestående av ett antal balkonger, en infinitypool (wow) och en utsiktsplats över Lysefjorden med det magnifika fjällandskapet runtomkring.

Om förslaget kring designhotellet blir verklighet återstår dock att se. Men tills dess tåls att fundera på – skulle du våga simma längst ut i poolen?

Källa. Dezeen.com.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.