Stilrent när det är som bäst – spana in Uniqlos senaste samarbete med Jil Sander

Äntligen kan vi berätta att +J-kollektionen släpps den 12:e november. +J är en kollektion framtagen av Jil Sander för Uniqlo. Detta markerar återkomsten av Uniqlo’s legendariska samarbete med designern Jil Sander, som presenterar sin moderna signaturstil i och med denna exceptionella kollektion för dam och herr.

Kollektionen är inspirerad av en känsla av upplyst understatement – och består av fina skräddarsydda och skulpturella former kommer samman med en övergripande balans mellan proportioner, lätthet och komfort. Ikoniska plagg ämnade att bära för en lång tid helt enkelt. Oversize-skjortor kommer i en klassisk palett från elfenben till svartvitt, eller mer lekfulla kontrasterande färgmönster. Tröjorna är vackert stickade i bland annat material som kashmir och merinoull.

– Jag bestämde mig för att definiera den globala moderna uniformen, med detta i åtanke: Kläder ska vara långvariga och bestående. De borde tjäna bäraren och ge bäraren den energi och självkänsla som är nödvändig i vår globala verklighet, säger Jil Sander i ett pressmeddelande från modehuset.

I senaste kollektionen ingår sammanlagt 32 stycken plagg för dam, 25 plagg för herr och 4 accessoarer. Här nedan är Martins fem favoritplagg från kollektionen +J.

Ytterkläderna inkluderar hybdrid-dun, militärinspirerade skjortjackor och rockar i kashmirblandningar med ett kroppsmedvetet snitt. Den här mörkblå rocken är en smart stilinvestering.

Tröjorna är vackert stickade i bland annat material som kashmir och merinoull. Min favorit-sweater är denna med dragkedja som finns i flera olika färger

En bomberjacka i svart (finns även i brunt och grönt) som ger en ledig och cool look. Modellen som är något oversize ger dock ytterplagget ett mer avslappnat uttryck.

En mängd olika kvalitetsmaterial sträcker sig från funktionella tyger till fiskbens-tweed. Den här skjortjackan är lika snygg att bära i vinter under en rock som en vårjacka i början av 2021.

Fryser du ofta? Då är detta garanterat en jacka att räkna med. Svart, värmande och du kan gå runt i en dunjacka utan att behöva känna dig dåligt klädd.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.