Ljusa nyanser, trä och fårskinn – 5 inredningsfavoriter som lyfter ditt hem

Med en sommar framför oss, efterlängtad vårsol och ett ljus många av oss inte sett skymten av på flera månader börjar det att klia i inredningsfingarna. Rensa ut, fräscha upp och få in ljuset står det på framsidan av många inredningsmagasin i tidningshyllorna nu. Och det är ingen gåta att förstå varför.

Just nu lyfter vi fem inredningsfavoriter som är mer tidlösa än trendiga och kommer att kännas lika aktuella om tio år som de gör denna vår.

SMAKFULLA GLAS. Originella glas i set om fyra från Ferm living. Lika härliga att ha som vattenglas i vardagen som att blanda till en efterlängtad gin och tonic eller kaffedrink i. Glas, Ferm Living, 305 kr.

AVLASTNING. Ett sidobord? Eller nej ett sängbord? Eller är det kanske ett soffbord? Lato är ett sidobord från &Tradition som med sin äggformade fot, lätt för tankarna till en skulptur snarare än till en möbel. Formgivaren Luca Nichetto inspirerades till en början av en godisklubba som sedan vändes upp och ner – och försågs med en bordsskiva. Bord, & Tradition, 4 795 kr.

EXKLUSIVT ÖVERKAST. Få fram en lyxig känsla i sovrummet med ett överkast i sammet. Mixa sammet, linne och andra material i samma färgskala för en avkopplande känsla. Textil, Linum, 3 999 kr.

SNYGG LÄSNING. Bokstativ tillverkade av trä (finns i tre olika utföranden) där man kan välja mellan valnöt, körsbärs eller svartbetsad ask. En snygg inredningsdetalj som lyfter vilket hyllplan som helst. Bokstativ, Livrest, 2 195 kr.

FIN FÅTÖLJ. En charmig fåtölj som passar in alla olika typer av miljöer och interiörer. Material? Trä och fårskinn. Jag inreder gärna med denna fåtölj bredvid en vit/beige linnesoffa. Fåtölj, &Tradition, 41 695 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.