Vårens hetaste herraccessoar är den mindre väskan – 8 snygga köp

I vår är herrmodet roligare än på länge. Det har inte helt oväntat att göra med en rad olika förändringar på den internationella modetoppen. Virgil Ablohs första herrkollektion för Louis Vuitton, Kim Jones tar Dior Homme till en ny aktuell nivå, Celine lanserar herrkläder, Riccardo Tisci gör om Burberry, Daniel Lee hyllas för sitt arbete bakom Bottega Veneta och Clare Waight Keller får Givenchy att kännas relevant. Oavsett märke och stil finns det en accessoar som alla designerna har i vårens kollektioner – den mindre väskan, som ofta går under namnet man bag.

I flera år har det varit utmaning för män att hitta en mindre väska som rymmer de allra nödvändigaste vardagstingen. Visst kan du fylla fickorna till bredden med kortfodral, hemnycklar, mobil, hörlurar m.m men det är svårt att blunda för den praktiska fördelen med en liten väska.

En väsktrend som inte bara är funktionell – utan även ger män ytterligare en möjlighet att uttrycka sin stil på.

Martin väljer 8 snygga väskor i butik nu

Midjeväska i nylon med ett flertal funktionella fack, Arket, 690 kr.

Säsongen kanske trendigaste väska har Kim Jones designat för Dior Homme. En tolkning av modehusets ikoniska saddle bag, Dior Homme, 21 050 kr.

Självklart kan du komma avsevärt mycket billigare undan om du vill ha en snygg svart väska. Modellen nedan är ett prisvärt alternativ. Weekday, 250 kr.

Balenciaga smyger inte med sin logga på accessoarfronten. Balenciaga, 6 200 kr.

Svenska väskmärket Sandqvist går från klarhet till klarhet. Förläng axelremen och bär denna som en man bag snett över kroppen. Sandqvist, 1895 kr.

Du får plats med dina allra viktigaste kort och.. inte så mycket mer. Men en snygg accessoar har du i alla fall. Prada, 3 900 kr.

När det kommer till stilrena accessoarer i bra kvalitet kan du nästintill alltid räkna med COS. Inget undantag heller denna gång. COS, 790 kr.

Gillar du Italien, exklusiv läder och en stilren design är Bottega Venetas mini-väska ett alternativ. Bottega Veneta, 7 200 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.