Mockaskjortan är ett av vårens bästa plagg – sno stilen av Donald Glover

Byt ut skinnjackan till en mockaskjorta i vår. Så fort de första solstrålarna gjort entré (och temperaturen ute stabiliserat sig runt 10 plusgrader) är det bra mycket stilsäkrare att bära en mockaskjorta som vårjacka istället för den vinter-trötta dunjackan.

Denna säsong finns mockaskjortan i ett flertal olika färgnyanser och modeller att välja på i butik. Vi tycker att du klär dig allra snyggast i mockaskjorta i kombination med ett par dressade byxor (gärna med en generös passform) en pikétröja eller T-shirt under och sneakers på fötterna. I nio fall av tio ger just mockaskjortan din look ett exklusivare intryck och känns mer stilmedveten.

Donald Glover Mockaskjorta

Amerikanske rapparen, skådespelaren, manusförfattaren, komikern och producenten Donald Glover bär mockaskjortan med ett vitt linne, svarta jeans och bruna läderboots i vår,

Martin väljer 3 fina mockaskjortor i butik nu

Skjorta i getmocka och dubbelsidig dragkedja av J.Lindeberg, 4 000 kr.

En ljusare mockaskjorta som är lika snygg att bära tillsammans med en stickad tröja under som tunn T-shirt. NN07, 10 500 kr.

Den mörkgröna skjortjackan – som är rakt skuren – är ett vårplagg som är fin att bära i början på våren med andra khaki-färger. H&M Edition, 1 999 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.