Uniqlo släpper kollektion med modemärket JW Anderson – se alla plaggen här

Japanska Uniqlo har under de senaste åren samarbetet flera namnkunniga designerns. Tomas Maier (Bottega Veneta), Jil Sander, och Alexander Wang för att nämna några.

I mars lanserar Uniqlo en vår- och sommarkollektion tillsammans med en av världens just nu främste modeskapare: JW Anderson. Jonathan Anderson, som är 35:åringen bakom märket, har både gjort succé med hans egna modemärke JW Anderson och de hyllade kollektionerna för spanska Loewe. Samarbetet mellan Uniqlo x JW Anderson släpps i butik den 5:e mars och är en kollektion moderna basplagg. Inspirationen säger Jonathan Anderson är hämtad från engelska miljöer, landskap och historia.

Se alla plaggen i kollektionen mellan Uniqlo och JW Anderson

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.