Veckans val: De 10 bästa modeköpen i butik nu

Varje vecka kryssar vi mellan nätbutikerna för att guida till de snyggaste herrmodeplaggen och smartaste accessoarerna. Denna vecka med en inspiration av skräddad elegans som möter coola detaljer, lediga linnebyxor och bowlingskjorta.

En stor trend inom herrmode våren 2019 är skräddat och elegant. Mr Porters egna klädlinje Mr P släpper en ljusblå kostym värd att kika närmare på. Kostym, Mr P, 4 300 kr.

Veja har på kort tid blivit ett populärt skomärke. I vår är det franska skomärket även aktuella med ett designsamarbete med Christophe Lemaire. Sneakers, Veja, 1 200 kr.

En lika fin detalj på skjortor som kavajer kan vara kontraststygn. Gå upp en storlek i denna skjorta och kombinera med ett par vita byxor och vita sneakers för en maxad vårlook. Skjorta, Zara, 399 kr.

Om du planerar att investera i en mockajacka (och håller på att scanna av utbudet) är det dumt att missa Valstar. Ett italienskt heritage-märke som har en lång och imponerande erfarenhet av just mockajackor. Mockajacka, Valstar, 9 800 kr.

Det är få accessoarer som kan lyfta en look så mycket som ett par coola solglasögon. Just denna modell bärs frekvent av bl.a. fotbollssproffset Albin Ekdal. Solglasögon, Chimi Eyewear, 899 kr.

Den vita stickade tröjan kan vara ett av sommarhalvårets mest användbara plagg. Med rätt passform känns den exklusiv till allt. Stickat, Our Legacy, 2 950 kr.

Briljant och prisvärd bucket hat. Hatt, COS, 290 kr.

Ett par byxor i linne- och bomullsblandning med en avslappnad passform. Byxor, H&M, 299 kr.

Bowlingskjortan är en favorit på vår- och sommarkanten. Inte minst om den ser så här snygg ut. Kortärmad skjorta, Valentino, 8 700 kr.

Polar Skate Co. drivs och ägs av skate-legendaren Pontus Alv i Malmö. Kör handsfree i vår med den här svarta midjeväskan. Väska, Polar Skate Co, 500 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.