Så klär sig 5 av världens bäst klädda män just nu

1. Harry Styles

Statement-kostymen är ett av vårens största trendplagg. Hyllade modedesignern Kim Jones lät i stort sett hela vårkollektionen för Dior Homme kretsa kring rosa, ljusblåa-randiga och vita kostymer, med välskräddade detaljer och i en ny silhuett. Tidigare i veckan när artisten Harry Styles gästade Rock ‘n’ Roll Hall of Fame Induction i Brooklyn gjorde han det i en mörkblå sammetskostym signerad Gucci. 25:årige Styles verkar göra allt i sin makt för att framstå mer som en legendarisk rockstjärna än en världskänd pojkbandsidol stilmässigt – och visst lyckas han bra?

2. A$AP Rocky

Det som på en annan skulle se ut som ett par trötta pyjamasbyxor känns som det självklara byxvalet på superstjärnan A$AP Rocky. Den här looken kopierar vi gärna rakt av vilken dag i veckan som helst. Randiga byxor, en hoodtröja och en kritstrecksrandig kavaj har aldrig sett snyggare ut.

3. Eddie Redmayne

Det är inte svårt att lista ut att Eddie Redmayne är född och uppvuxen i Storbritannien när man scannar av hans kläder på såväl röda mattan som papparazzi-fotad på flygplatser världen över. Eddie, ofta klädd i klassiska herrplagg som långa rockar, dubbelknäppta kostymer, loafers och fina skjortor är den brittiska Savile Row-stilen hundraprocent trogen. Ett plagg som är värt att kika närmare i vår är den stickade tröjan med en V-ringad krage. Antingen tar du tillfället i akt att visa lite hud – precis som Eddie ovan – eller så matchar du med en vit T-shirt under.

4. Jonah Hill

Ett av säsongens allra coolaste mönster är batik. Vem kunde tro att T-shirtarna man tappert stod och doppade i en balja med färg, på Syslöjden i lågstadiet skulle segla upp och bli en av de största modetrenderna för våren 2019? Aningen hippie-romantiskt bär Jonah Hill upp batik-mönstret med bravur. Stylat med ett par vita byxor, loafers och en keps på huvudet visar han upp den perfekta söndagsstilen.

5. Jake Gyllenhaal

Velvet Buzzsaw är en ny thriller där Jake Gyllenhaal spelar en av huvudrollerna. På premiärer världen över har Hollywoodstjärnan Gyllenhaal visat att han definitivt är att räkna med när det är tid för att samtala om vilka som är världens bäst klädda män. Även i vår är han dessutom ansikte utåt för exklusiva klockmärket Cartiers klockmodell Santos. Här ovan visar han att den mörkblåa kostymen kan vara allt annat än tråkig att bära om du stylar sviden med en ”fulsnygg” och ledig skjorta.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.