De bäst klädda männen på världspremiären av Game Of Thrones

Väntan är snart över. Ingen annan tv-serie håller sina tittare på tårna som Game of Thrones. Nu är det är inte långt kvar till premiären för den sista säsongen av Game of Thrones. För alla som väntar är det svensk premiär den 15:e april på HBO Nordic och C More. Game of Thrones har en ökänt stor budget per avsnitt – och det märks. Miljontals dollar används för att få till de maffiga visuella intrycken med storslagna landskap, svindlande byggnader och myllrande städer 

Natten till torsdag, svenskt tid, hölls världspremiären av succéserien i New York – och de manliga skådespelarna ser bättre ut än någonsin.

Jason Momoa

Är det någon som kan bära upp en puderrosa mockajacka från Tom Ford på en röda mattan-premiär så är det Khal Drogo.

Pilou Asbæk

Även om han inte är seriens mest populäre karaktär visar Euron Greyjoy att han kan klä sig föredömligt. Dock tror vi att kostymen fått en ännu snyggare passform om byxorna kortats någon centimeter.

Kit Harington

Kit Harington gör det han är allra bäst på i sånna här sammanhang – klär sig oförskämt snyggt i en svart kostym.

Joe Dempsie

Fler män borde välja att kombinera de svarta kostymbyxorna med en ljus uddakavaj i festliga sammanhang. Denna kostym från Paul Smith är skräddarsydd Joe Dempsie.

Jacob Anderson

Den rutiga kostymen i sällskap av en polotröja under och fina boots är en klädkombination det är svårt att tröttna på.

Charles Dance

Är han på väg till en medlemsklubb i Mayfair? Eller har han bara klätt upp sig för världspremiären av en succéserie? Oavsett får Charles Dance oss att längta till att bli äldre och klä sig som ovan när det ser så här snyggt ut.

Nikolaj Coster-Waldau

Det är inte alla män som kan bära upp en kostym i jacquard. Men Kingslayer lyckas med bravur.

Isaac Hempstead Wright


Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.