Granit lanserar rottingkollektionen ”Surabaya” i april

Naturmaterialet rotting har kommit att bli ett av de materialen vi ser mest i inredningsvärlden 2019. Inte nog med att det är ett hållbart material som står sig över många år får det med slitage en fin patina.

I slutet av april släpper Granit en rottingserie under namnet Surabaya – som redan innan det släpps fått en stor spridning. En sittbänk, vikskärm, ett låg sidobord och en pall är några av de möbler som syns i den lugna rotting-kollektionen. Många hem består ofta av mycket ”nya” möbler och rotting är ett sätt att få inredningen att kännas mer tidlös och mer ombonad.

– Det är en fin och hantverksmässig produktion som görs i Indonesien, säger Eva-Lena Degerhäll, på Granit.

Kollektionen Surabaya lanseras i slutet av april-början av maj i Granits butiker och online på granit.com.

.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.