Så ser Filippa K:s nya flaggskeppsbutik ut

Igår slog Filippa K upp dörrarna till sin nyrenoverade flaggskeppsbutik på Biblioteksgatan i Stockholm.Tanken är att den ny inredningen ska gå i linje med modemärkets minimalistiska estetik – med exklusiva detaljer och inslag av trä, marmor, textilier och växter.

Bakom inredningen står Filippa Knutsson tillsammans med Jussie Vestberg. Vissa inredningsdetaljer som de takburna trästängerna känns igen från andra Filippa K-butiker runt om i världen, medan den blekt rosa tonen på väggarna är vald av Filippa själv.

Filippa K:s mest klassiska sneaker I ny modern tappning med mocka-patches på sidorna och i fram.
Trenchcoat, mörkblå blazer med guldfärgade knappar och bruna läderboots är tre av nyckelplaggen i Filippa K:s vårkollektion.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.