Veckans val: De 10 bästa modeköpen i butik nu

Varje vecka kryssar vi mellan nätbutikerna för att guida till de snyggaste herrmodeplaggen och smartaste accessoarerna. Denna vecka med en inspiration av Saint Jean Cap Ferrat, luftiga plagg och flätat läder i färger som vitt, blått och rött.

Kliv i vårskorna. Världskända skattemärket Vans visar ofta att de både kan göra en Ollie och riktigt schyssta slip on-sneakers. Skor, Vans, 670 kr.

Kör korta ärmar. En kortärmad skjorta i beige, vit och svart inspirerad av södra Frankrike från soliga designern Simon Jacquemus. Skjorta, Jacquemus, 1 900 kr.

Höj midjan. Den vida byxan med en högre midja och det berömda gubbvecket är att räkna med våren 2019 – du bär byxorna snyggast med sneakers eller ett par loafers. Byxor, Filippa K, 2 100 kr.

Sätt färg på våren. Sandros vårkollektion är inspirerade av rebelliska tonår. Ett av våra favoritplagg är den här skjortjackan i vitt och rött som vi gärna matchar med ljusa jeans. Skjortjacka, Sandro, 3 600 kr.

Frossa i frotté. Få plagg är lika trevliga att packa med sig på semesterresan som en pikétröja i frotte. Eller är det en handduk? Du kommer definitivt få frågan. Men sanningen är att denna överdel är lika smakfull att bära till ett par shorts på stranden i sommar som under din vårkostym. Piké, Morris Heritage, 1 199 kr.

Det blir alltid roligare med leopard. Åtminstone sexigare. Det menar stilgurun Tom Ford när han i sin vårkollektion visar upp en kapsel-kollektion av plagg och accessoarer i djurmönstret. Kortfodral, Tom Ford, 2 600 kr.

Vårens trendigaste accessoar. Lata lediga helger (eller stressade dagar i stan om du så vill) kan vi inte komma på någon trendigare accessoar än en bucket hat i seersucker-tyg. Fiskarhatt, COS, 290 kr.

Kisa snyggt mot solen. 70-tal, retro och starka pilot-vibbar. Ett par av säsongens allra snyggaste solglasögon står det svenska modeundret bakom. Solglasögon, Acne Studios, 3 350 kr.

Ett exklusivt läder. Med nya designern Daniel Lee i spetsen går italienska modehusets Bottega Venetas design bara uppåt – och likaså prislappen. Tote-väska, Bottega Veneta, 81 000 kr.

Ett stilsäkert vårtecken är när de ljusare jeansen syns alltmer ute på stadens gator. Jeans, FRAME, 2 450 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.