Detaljen som gör dig cool i kostym – sno stilen av Gyllenhaal

Jake Gyllenhaal är en av vår tids bästa klädda män. Något han fastställer gång på gång framför fotoväggar, på streetstyle-bilder och event världen över. Även om Gyllenhaals stil inte bjuder på några större överraskningar är den minst sagt tilltalande. Och Gyllenhaal har lyckas knäcka den där koden med att alltid känns lyxig – oavsett om det är i iklädd en linneskjorta och loafers i Sicilien eller på röda mattan som ansiktet utåt för franska anrika juveleraren Cartier.

När Cartier igår bjöd in till en stor fest i Paris för lanseringen av den nya smyckeskollektionen Clash de Cartier visade Jake upp hur du enkelt får en svart kostym mer intressant.

Knäpp upp översta knappen på din vita skjortan och vik in en svart scarf innanför (skippa knuten så slipper du en störande utbuktning på skjortan). Levla sedan upp din stil genom att hoppa i ett par svarta boots med markerad sula istället för ett par lägre oxfords.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.