Veckans val: De 10 bästa modeköpen i butik nu

Varje vecka kryssar vi mellan nätbutikerna för att guida till de snyggaste herrmodeplaggen och smartaste accessoarerna. Denna vecka med en inspiration av sportiga retro-referenser, 70-tal och en värmande gult.

En solros-gul skjorta som är allt annat än svårmatchad i sommar. Skjorta, Jacquemus, 2 450 kr.

Svarta sweatpants är smart de dagar då du varken känner för att hoppa i ett par korrekta kostymbyxor eller gå omkring i slapparbrallorna. Byxor, Folk, 1 550 kr.

Adidas skor ”Yung 1” är inspirerade av löpning – och en sko som snabbt gjort sig populär i sociala medier. Sneakers, Adidas Originals, 1 260 kr.

Ett bra initiativ inför den stundande badsäsongen. Arkets badshorts är gjorda av nylonavfall och återanvända fiskenät. Badbyxor, Arket, 390 kr.

Spanska Loewe släpper varje vår ett samarbete med Paula’s Ibiza. På 70-talet var Paulas Ibiza symbolen för en baleariska livsstil. Nu, 50 år senare, återspeglar Loewe detta med en tredje kapsekollektion under Loewe + Paula’s Ibiza. Ett av plaggen i kollektionen är denna randiga jacka. Skjortjacka, Loewe, 11 500 kr.

Att knäppa upp skjortan en knapp och dra på en scarf är ett effektivt sätt att få en somrig look mer intressent. Scarf, Zara, 139 kr.

Briljera i en bowlingskjorta i vår och sommar. Känner du dig obekväm med kragen upptill är ett tips att bära skjortan uppknäppt ovanpå en T-shirt. Skjorta, Sandro, 1 695 kr.

Få accessoarer kan addera så mycket attityd som ett par perfekta pilotbrillor. Solglasögon, Filippa K, 3 800 kr.

Variera sommargarderoben med ett par vita luftiga byxor. Just denna modell från Filippa K är extra fina att bära till ett par sandaler eller loafers stundande säsong. Byxor, Filippa K, 2 100 kr.

De klassiska tennis-sockorna är en snygg detalj i dina sportigare vita sneakers. Socka, Gucci, 2 600 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.