Ett lofthus, en sportig vårjacka och ekologisk glass när Martin väljer 5 favoriter

En detox-helg i naturen, pinglass och en hanggjord strandväska när Martin väljer sina fem favoriter inom mode, livsstil och adresser just nu.


Hotell, Bergaliv, Hälsingland.

– Just nu är jag inne i en period i livet då jag gillar att zooma ut, stanna upp på helgerna och fundera över vad jag gör av min tid på veckorna. En perfekt plats för just detta är Bergaliv. Ett lofthus i skogen som kan vara Sveriges mest naturnära hotell – inte minst med tanke på att du praktiskt taget bor uppe bland trädtopparna. Snyggt, skandinaviskt och minimalistiskt visar sig även denna gången vara en smakfull kombination.

Stil, Prada, Vårjacka.

– Bruna mockajackor och svarta bikerjackor i all ära men denna säsong nylonjackan min good-to-go både på jobb i stan och när jag tillbringar ledig tid hemma. Ett av nyckelplaggen när Prada visade SS19-kollektionen i Milano var just nylonjackor – bl.a. denna i blått som jag gärna adderat i vårgarderoben.

Glass, Pure Paletas, Stockholm.

– Nyttigt och ekologiska alternativ som dessert är inte alltid goda. Så enkelt är det. Och jag har inga problem att smälla i mig både chips och lösgodis (helst samtidigt). Men Pure Paletas verkar ha knäckt koden med deras pinnglassar på färska ekologiska råvaror utan e-ämnen. Min favorit? Den nya smaken Coconut Caramel.

Loewe

Stil, Loewe, Strandväska.

– Det är få accesssoar som får mig att längta så mycket till lediga lata dagar på beachen (och saltvatten) som när jag ser den här strandväskan. Som vanligt är hantverket i fokus när det gäller spanska kvalitetsmärket Loewe – vilket syns på den här strandväskan. Prislappen? 4 100 kr får du punga ut för att lyfta just denna.

Grooming. La Mer, Treatment Lotion.

– Det här kan vara en av de bästa hudvårdsprodukterna jag testat igenom åren. En fuktgivare från La Mer som är som flytande energi. Treatment lotion förnyar huden och levererar fukt till de djupaste lagren för att ge en jämnare hud.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.