Håkan Hellströms 80-åriga mamma släpper nytt album

Om du någon gång har varit på en Håkan Hellström-konsert vet du antagligen om att även Håkans mamma är artist. Efter att ha gästat sonens musikframträdanden ett flertal gånger bestämde sig Christina Hellström för att ta steget fullt ut och gå solo.

80-åriga Christina släppte i dagarna sitt nya album Bara natten har rymd, vilket är det tredje albumet sedan Christina Hellströms musikdebut. Låtarna på den nya skivan är skrivna tillsammans med Björn Olsson och Franska Trion där några av låttitlarna är Sömnlös och Stadshotell.

– Det började som små vaggvisor till mina barnbarn. Efter ett tag blev texterna för svåra för barnen. Då kände jag att det var dags att ta tag i låtarna på allvar. Sedan har de vuxit fram och blivit fler och fler, berättar Christina Hellström för Göteborgs-Posten.

Vi håller tummarna för en turné i Sverige tillsammans med sonen.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.