10 kortärmade skjortor att göra stilsuccé i

Användningsområdet för en kortärmad skjorta sträcker sig långt längre än bara när du kliver på ett semesterplan söderut. Lika avslappnat som en kortärmad skjorta med bowlingkrage är till ett par shorts under sommarhalvåret är det ett fint plagg att bära istoppad i ett par par byxor med högre midja när det vankas uteserveringshäng. Mönster och kortärmade skjortor har varit två trender som under de senaste säsongerna växt parallellt för att nu ha flätats ihop i en explosion av färgfyllda Hawaii-skjortor vi är mer än redo för.

Diskret mönstrad och i grönt – du matchar Arkets kortärmade skjorta allra finast till ett par vita luftiga byxor eller shorts i sommar. Arket, 590 kr.

Är det någonting som italienska lyxmärket sällan misslyckas med så är det att visa upp håll käften snygga-prints. Den här kortärmade skjortan är inget undantag. Prada, 7 700 kr.

Onlinedestinationen Mr. Porters egna märke Mr P visar upp en kortärmad skjorta med blommor i rött och rosa. Mr P, 1 650 kr.

En retro skjorta som direkt för tankarna till en bowlinghall – två tummar upp. Nudie Jeans, 1 400 kr.

Det är svårt att misslyckas med din semesterstil iklädd den här randiga skjortan. AMI, 1 900 kr.

Maxa stilen med en exklusiv skjorta i patchwork. Maison Margiela, 4 150 kr.

En varm sommardag kan den kortärmade linneskjortan vara räddningen. Välj en beige och kombinera med jordiga kulörer. Weekday, 400 kr.

High Street-kedjan Zara har nästintill ett oändligt utbud av kortärmade skjortor den här tiden på året. Vår favorit är båtmönstrad. Zara, 349 kr.

För bara någon vecka sedan öppnade det anrika franska modehuset upp webbshoppen även för svenska kunder. Ett favoritplagg online just nu är denna skjorta. Louis Vuitton, 6 800 kr.

Aloha, Hawaii-vibbar och starka retro-känningar när Ralph väljer sommarens kortärmade skjorta. Polo Ralph Lauren, 1 450 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.