3 enkla stiltips från Hermès herrmodevisning i Paris

När Hermès visar upp senaste herrkollektionen på Paris modevecka är det lätt att dra en slutsats – hantverket bakom plaggen står främst tillsammans med det franska märkets prestigelösa silhuett. För om det någonting som får Hermès att uppfattas lika exklusivt som det är så är det just det prestigelösa och lättburna. Vi har sammanfattat tre enkla stiltips från Hermès visning för en extra snygg vårstil.

1. Rena färger med dämpade toner. Hermès är mästare på att koordinera färger – och antalet färger i en och samma look är sällan fler än två stycken. Sanningen är att när du håller ditt klädval till max två kulörer (som exempelvis svart och blått ihop, vitt och beige eller brunt och nougat) får du nästan alltid en enkelt elegant look.

Rena färger och dämpade toner i Hermès vår- och sommarkollektion 2019.

2. Bomberjacka tillsammans med lediga byxor. En stilkombination som vi verkligen gillar – och alltid blir inspirerade av när andra bär – är bomberjackan i sällskap av en generösare byxa. Just denna jackmodell med en kontrast-mudd är lika trendig som tidlös denna säsong.

Exklusiv bomberjacka signerad Hermès.

3. Sätt stilen med en mindre väska. Midjeväskan, eller turistväskan som en del kallar den – är nästan hetare till en kavaj denna säsong än en streetwear-outfit. Inspireras av Hermès vårkollektion för att få kostym-looken att kännas mer avslappnad och sval – och du kommer långt ifrån stela konsultskjortor och trötta slipsar.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.