Ralph Lauren och Gus Kenworthy lanserar Pride-kollektion

Idag, den 21:e maj lanserar Polo Ralph Lauren sin nya kapselkollektion med fem könsneutrala plagg för barn och vuxna. Alla ikoniska plagg från Polo Ralph Laurens kollektioner: pikétröja, hoodie, t-shirt, keps och väska. 

Polo Ralph Lauren har i samband med kollektionen samarbetat med Stonewall Community Foundation och kommer donera en procentsats av försäljningen till förmån för olika LGBTQIA+-organisationer runt om i världen. 100% av inköpspriset från varje såld t-shirt går oavkortat till välgörenhet, samt 50% av inköpspriset från varje såld hoodie, pikétröja, keps och väska. 

Gus Kenworthy

Kampanjen för kollektionen frontas av kända profiler som alla är uppmärksammade för sin starka individualitet och koppling till LGBTQIA+-communityn: bland annat olympiska freeskiing-stjärnan Gus Kenworthy, balettdansare Harper Watters, författare och komiker Patti Harrison, modellen Jacob Bixenman, skådespelare Josie Totah och fotografen Cass Bird, som även fotograferat kampanjen.

Pride-kollektionen finns tillgängligt till försäljning från och med idag den 21:e maj via RalphLauren.com samt utvalda butiker och återförsäljare.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.