Cannesfestivalens stora succé? Miles Teller coola Miami-look

Den årliga filmgalan i Cannes i slutet av maj är en savann för välkända skådespelare, som alla är på plats för att göra PR för nya filmer – eller närvara på någon av veckans maxade välgörenhetstillställningar. En av de skådisar som detta år fick oss att öppna upp ögonen lite extra på den vita mattan är amerikanska Miles Teller. I en gul kortärmad skjorta, vita byxor och i matchande loafers visar han att Miami Mafioso-looken fortfarande är lika het som för tio år sedan. Varför lyckas han? Klädvalet är lika tidlöst idag, som nästa år och passar som handen i handsken med den vältrimmade mustaschen och enkla halslänken.

Miles är aktuell med filmatiseringen Too old to die young och i den kommer vi få följa ett gäng individer som tillbringar tid i Los Angeles kriminella delar. Teller stilsuccé i Cannes väcker garanterat ett stilintresse som bara har börjat för den New York-födda filmstjärnan.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.