Ralph Laurens klassiker Polo Sport från 1992 gör comeback

Den Polo Sport kollektion som togs fram under tidigt 90-tal var banbrytande på många sätt, då det var första gången ett premiummärke lanserat en funktionell sportkollektion.

Ralph Lauren själv går i bräschen för en hälsosam och aktiv livsstil; något han ville skulle synas och kännas i Polo Sport plaggen som lanserades 1992. Polo Sport har idag kultstatus – och plaggen blev snabbt samlarobjekt både för trogna kunder och inom street-kulturen i New York.

Speciellt för den nylanserade kollektionen har man använt sig av mer vågade tryck i de iögonfallande färgkombinationerna silver, röd, vit och blå. Polo Sport Denim finns för dam och herr, och består av följande plagg: en klassisk keps, Dungaree jacka, utility jeans och ett par löst sittande shorts. Samtliga plagg är tillverkade i 100% bomullsdenim.

Kollektionerna kommer finnas i utvalda butiker och online från och med slutet av maj, samt i Polo-appen och hos utvalda återförsäljare. Kollektionerna kommer senare att finnas tillgängliga i större utsträckning, i samband med säsongssläppen. 

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.