De 4 mest trovärdiga ryktena om 2020 års Iphone

Ännu är inte 2019 års iPhone presenterad av Apple. Men det har redan att börjat spridas rykten som en löpeld om nästa års stora iPhone-släpp. Analytikerna på investmentbanken Barclays har efter en rundresa bland underleverantörer i Kina kommit med några spådomar om vad som är nytt på de framtida Iphone-modellerna. Framförallt delar de med sig av förväntningar på 2020 års iPhone-lansering. Vi har sammanställt några av de allra trovärdigaste om iPhone 2020.

  1. Enligt Digitimes kommer skärmarna på iPhones 2020 att vara större, och på alla tre telefonmodellerna är det oled-skärmar som är aktuella.
  2. Apple kan komma att väcka liv i en gammal funktion, nämligen touch-id. Analytikerna tror att Apple kommer bygga fiktionen med en så kallad akustisk avläsning, som mäter pulsen genom glasskärmen på telefonen – och tror även att tekniken kommer att täcka hela skärmen, enligt sajten Macrumors.
  3. Den absolut mest intressanta förändringen är att 2020 års Iphone-modeller sägs få stöd för 5G-nät, vilket kommer ske i samma tid som operatörerna planerar att rulla ut sina nät.
  4. Redan nästa år väntas Iphone-telefoner att vara rustade med en A14-processor. Något som görs möjligt eftersom TSMC (som tillverkar chippen) ska ha gjort stora framsteg i sin utveckling 5-nanometersteknik, skriver Digitimes.

Källa. Mobil, Nyteknik, Mashable

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.