Vit kostym, tonade glasögon och nagellack – sno stilen av Harry Styles

Tidigare i veckan, närmare bestämt i tisdags, visade Gucci sin Cruise-kollektion för år 2020 inuti ett konstmuseum i historiska Rom. Guccis Creative Director Alessandro Michele har de senaste säsongerna haft en stark vision om att dela med sig av sin tankar kring vår nutid, ett androgynt och mer lekfullt mode. Inför Cruise-kollekton valde Alessandro att visa upp Guccis kommande kollektion i Rom, där hyllade designen både bor och arbetar ifrån. Det konstmuseum som fick stå ridå för Guccis visning är ett av de äldsta i Rom, Kapitolinska museerna.

Festens bäst klädda gäst? Inte helt oväntat sångaren och låtskrivaren Harry Styles. Det är svårt att bära upp en vit kostym och tonade solglasögon med lika mycket stjärnstatus som 25:åringen. Om du vill sno stilen fullt ut är hög tid att investera i minst två olika pastellfärgade nagellack, ett antal unika ringar och en flätad väska. Harry Styles bevisar även att hur män kan bära en kostym har förändras.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.