Lyft sommarstilen med en tote bag – 8 briljanta väskor

Under sommarhalvåret tenderar tote-väskan till att bli en lika praktisk som stilsäker väskmodell att bära på. Portföljen kan (den här tiden på året) lätt kännas för snofsig och ryggsäcken blir alldeles för varm för att bära på ryggen – då är just tote-väskan ett föredömligt väskalternativ. I sommar finns ett stort utbud av olika tote-väskor i butik och innan du ger dig ut i jakten på en ny väska är det ett smart drag att bestäma innan om du föredrar en minimalistisk design, mer maxat med färg eller en en sval italiensk elegans.

Tote-väskan är perfekt att förvara badshortsen, handduken, solkrämen och en väl vald bok i när du planerar att tillbringa en halvdag på stranden.

En randig tote-väska som direkt får oss att längta efter saltvatten, sommarprat och lata dagar (och kanske till-och-med en blöt handduk), Arket, 390 kr.

Om du ännu inte har upptäckt det franska klädmärket Maison Kitsuné kanske du beställt en cappuccino på något av deras egna, hippa, caféer ute i världen, Maison Kitsuné, 590 kr.

Italienska Bottegas exklusiva och handflätade läder är svårt att inte tycka om. Hantverket är i fokus till 100% på ett lika förtjusande som imponerande sätt- där varje väska är unik. Och prislappen är därefter. Bottega Veneta, 81 000 kr.

Franska A.P.C:s tolkning av en tote-väska denna säsong går i mörkblått med loggan väl synlig på det förstärkta bandet. A.P.C , 2 100 kr.

De spanska handflätade korgarna av palmväv är perfekta att packa med på en semester söderut. Loewe, 4 100 kr.

Stilsäkert, cleant och med allt annat än en diskret avsändare. Saint Laurent, 9 500 kr.

För under 500-lappen får du en fin, vit, tote-väska i canvas signerad Weekday, 400 kr.

Avskalat och i minimalistisk design från stilsäkra Jil Sander, 9 800 kr.

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.